Hoe gaan we te werk

We komen altijd eerst luisteren. Luisteren naar uw wensen, naar hoe u de tuin wilt gaan gebruiken. Wordt er veel gespeeld? houdt u van kleurrijk of juist van rustig en groen? Hoe staat de zon en waar is het fijn om te zitten? En natuurlijk naar het budget. We kunnen het zo groot of klein maken als u wenst. Het is ook zaak om tijdig over de verlichting en beregening na te denken omdat dit tegelijk met of direct na het grondwerk in de tuin moet worden aangebracht. 

Na dit gesprek gaan wij aan de slag met het ontwerp. Dit kan variëren van een geheel nieuw plan tot een paar slimme, nieuwe of trendy veranderingen. Onze specialiteit is veel maken van weinig!  Een natuurlijke upgrading van de tuin. We leggen dit ontwerp aan u voor en als we samen tevreden zijn maken we een overzichtelijke, gespecificeerde offerte zodat u weet waar u aan toe bent. Heeft u al een tekening? Onze vakmensen gaan met evenveel enthousiasme aan de slag en leggen hem aan zoals u wenst.

 

Houdt u vooral van in de tuin zitten..? Laat ons het onderhoud doen zodat uw mooi aangelegde tuin ook mooi blijft.

Structureel, goed onderhoud (maandelijks of een paar keer per jaar) houdt de tuin mooi en de planten en bomen in goede conditie.

Essentieel voor het behoud van uw groen. Lees hier meer over bij onderhoud.

 

 Laat u verrassen en bel vrijblijvend voor een afspraak!